Badkamer renovatie gevonden in Haarlem

Badkamer renovatie door erkende en betrouwbare Haarlemse bedrijven. Haarlem online vindt voor u de specialisten die dat voor u kunnen uitvoeren in Haarlem en omgeving.

4.5In regio Haarlem zijn 4 bedrijven in de branche Badkamer renovatie beschikbaar. Er zijn 2 reviews geschreven, verdeeld onder 1 bedrijf in de branche Badkamer renovatie. De gemiddelde beoordeling van alle Badkamer renovatie in regio Haarlem is een 4.5 van het maximum van 5

  • Of het nu gaat over CV ketels van o.a. Badkamer renovatie, loodgieterswerk of dakbedekkingen. Al meer dan 80 jaar bestaat ons bedrijf en daar zijn wij erg trots op. In de loop der jaren is dit bedrijf uitgegroeid.

  • Wij bieden u als installateur een compleet aanbod badkamers en diensten voor particulieren en de zakelijke klanten in Haarlem en omstreken. Vanzelfsprekend beschikken wij over het KOMO Instal en VCA certificaat.

  • 4.5 gebaseerd op 2 reviews

    Loodgietersbedrijf Kroon en Zn. is een loodgieters- en dakdekkersbedrijf en specialist in het renoveren van Badkamers. Het familiebedrijf bestaat reeds sinds 1924.

  • U kunt bij ons terecht voor een complete badkamer renovatie aan uw woning in en rond de regio Haarlem. Kwaliteit staat bij ons voorop.